همیشه وقتی گاری های لبو فروش رو توی خیابون میدیدم از عطر و بوی لبوهاشون مست میشدم و هوس میکردم و با خودم میگفتم وقتی رفتم خونه حتما لبو میپزم. اما هیچ وقت لبو های خونه مثل لبوهای بیرون نمیشد. و این بخاطر ندونستن طرز تهیه مخصوص اون هست.همان طور که در مطلب قبل طرز تهیه نودل را به شما آموزش دادیم در این مطلب نیز سعی کردیم ساده ترین و بهترین روش تهیه نودل رو به شما ارائه کنیم.
چغندر قرمز:5 عدد
آب:5 لیوان
شکر یا نبات:3 قاشق غذاخوری
ادامه مطلب
درباره این سایت